Mejla oss: support@sls-sverige.com

om oss

Vet om oss mer

om oss

Ligger i Sverige erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, allt från kommunikation och logistik från den svenska regionen. Oavsett hur liten eller stor du paketerar är vi alltid där för att få den levererad. Du kommer att avslöja ditt paket vid din dörr eller lokal hämtning om du vill. Din integritet är vår oro och vi håller dina paket diskreta.

  • Snabb leverans

    Vi levererar dina varor i tid

  • Säker service

    Dina varor är inte härdade med.

  • frakt över hela världen

    Vi levererar till hela världen

vad vi gör

På Skandinavien Leverans Service levererar vi luft, land och hav. Vi skickar alla slags last från små paket till last i logistik. Vi tar väldigt stora försiktighetsåtgärder eftersom vi har arbetat med många tullar och vi vet alla regler och lösningar om något är fel. Vi hanterar kundanpassning.

Vår historia

Människor har skickat information, brev och varor till varandra i tusentals år. Kurerare har reste landets längd och bredd på befäl av sina herrar; Meddelanden har vidarebefordrats och har nått de avsedda mottagarna.Vi har alltid haft behov av att kommunicera och skicka saker.

vårt uppdrag

PostNord utvecklar stark, lönsam internationell logistik och informationslogistik genom ägande, partnerskap och samarbete. PostNord är en attraktiv och stimulerande arbetsplats med engagerade, motiverade medarbetare. PostNord är ett miljövänligt val för sina kunder.